Shipping to Europe 149 NOK inc all local taxes and vat.

Skjeggolje

 

Hvis du har prøvd å anlegge skjegg, har du sikkert opplevd at det kan begynne å stikke og klø. En god skjeggolje lindrer kløen og gjør at du unngår flass.

 

Se våre produkter

 

De siste årene har både skjegg og bart blitt veldig trendy, og ikke bare blant hipsterne på Grünerløkka. Nå kan det se ut som «alle» vil anlegge en eller annen form for skjegg.

Hvis du er en av de som prøver å la skjegget vokse ut, har du kanskje merket at det til tider klør veldig. Da kan det være fristende å klø med fingrene, men en mer hygienisk måte å gjøre det på, er å bruke en god kam eller børste

Skjeggolje – et «must» for skjegget

Ettersom skjegg har blitt mer og mer populært, har det også dukket opp en rekke typer skjeggoljer på markedet. Dette er et uunnværlig produkt for deg med skjegg, fordi det både mykgjør skjegget og lindrer kløe. 


De fleste kan anlegge skjegg så lenge de har god nok hårvekst. Men om skjegget ser sunt og velstelt ut, er en annen ting. Uflidd og flassende skjegg ser sjelden bra ut. For å hindre dette bør du bruke skjeggolje. Oljen tilfører fuktighet både til skjegget og huden under, noe som forebygger kløe og flass. 


Skjeggolje gjør i tillegg at skjegget blir sunnere og mer glansfullt. For best resultat, bruk en liten mengde av oljen én til to ganger om dagen. Hvis du bruker oljen rett etter du har dusjet, så la skjegget tørke litt før du påfører oljen. Da absorberer skjegget oljen best mulig.

Våre skjeggoljer

Hos Skjeggpleie kan du få tak i noen av de beste skjeggpleieproduktene som finnes på markedet, som tidligere bare ble solgt i utlandet. Skjeggpleie ble nemlig startet opp fordi vi merket at noen av de beste skjeggpleieproduktene på markedet ikke var tilgjengelige i Norge. 


Hos oss finner du gode oljer fra merker som Beard Octane, Honest Amish og Grave Before Shave. Disse er alle kvalitetsmerker som tilbyr produkter som gir næring til skjegget og som har friske, maskuline lukter. 


I vårt sortiment finner du skjeggoljer for de fleste behov. Hvis du vil unne deg litt luksus, kan vi anbefale Beard Octane Liquid Gold. Den har fått navnet sitt fra Agartreet, som ofte omtales som «liquid gold». Denne oljen tilfører næring og fukt til skjegget og huden under, og har en behagelig duft av treverk, lær og frankincense. Den kommer i en 30 ml flaske som er lett å ta med seg på reise. 


Hvis du har lyst til å teste ut forskjellige oljer, kan vi anbefale Beard Octane Sampler Pack. Her får du seks små flasker olje med luktene: Downshift, Envy, Fabricator, Liquid Gold, Barbershop og Texas Tea. 

Bruker du de samme produktene i håret og skjegget?

Hos Skjeggpleie finner du også en rekke andre produkter for skjegg og bart, som for eksempel voks, såper, sjampo og balsam. 


Mange tenker kanskje at man bare kan bruke de samme produktene i skjegget som man bruker i håret, men dette kan gjøre at skjegget og huden under blir tørr og irritert. Dette er fordi hodebunnen produserer flere naturlige oljer enn huden i ansiktet. 


I vårt sortiment finner du flere forskjellige typer sjampo og balsam som du kan bruke for å holde skjegget rent på en skånsom måte. Vi anbefaler for eksempel sjampo og balsam fra Beard Octane.


Disse vasker og mykgjør skjegget, samtidig som de er milde mot huden under. I tillegg har de en frisk lukt av sitrus, musk og tre som faller i smak hos de fleste. 

Få et flott skjegg med Skjeggpleie

For å få et fyldig og velstelt skjegg må du smøre deg med tålmodighet og gode produkter som tar vare på skjegget. 


Hos Skjeggpleie finner du alt du trenger til skjegget på ett sted. Vi har kort leveringstid og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 500 kroner. 


Hvis du har spørsmål angående Skjeggpleie eller våre produkter, så kontakt oss i dag. Vi hjelper deg gjerne.


Kontakt oss

English