Skjeggolje

 

Hvis du har prøvd å anlegge skjegg, har du sikkert opplevd at det kan begynne å stikke og klø. En god skjeggolje lindrer kløen og gjør at du unngår flass.

Se våre produkter

De siste årene har både skjegg og bart blitt veldig trendy, og ikke bare blant hipsterne på Grünerløkka. Nå kan det se ut som «alle» vil anlegge en eller annen form for skjegg. 

Hvis du er en av de som prøver å la skjegget vokse ut, har du kanskje merket at det til tider klør veldig. Da kan det være fristende å klø med fingrene, men en mer hygienisk måte å gjøre det på, er å bruke en god kam eller børste. Et annet alternativ for å lindre kløen er å benytte pleiende produkter som skjeggolje. 

Skjeggolje - et «must» for skjegget

Ettersom skjegg har blitt mer og mer populært, har det også dukket opp en rekke typer skjeggolje på markedet. Dette er et uunnværlig produkt for deg med skjegg, fordi det både mykgjør skjegget og lindrer kløe. 

De fleste kan anlegge skjegg så lenge de har god nok hårvekst. Men om skjegget ser sunt og velstelt ut, er en annen ting. Uflidd og flassende skjegg ser sjelden bra ut. For å hindre dette bør du bruke skjeggolje. Oljen tilfører fuktighet til skjegget og huden under, noe som forebygger kløe og flass. Skjeggolje gjør i tillegg at skjegget blir sunnere og mer glansfullt. 

Hvordan bruke skjeggolje

For best resultat skal du kun bruke noen dråper med skjeggolje som du fordeler i skjegget. Skjeggoljen kan du bruke én til to ganger om dagen. Hvis du bruker skjeggoljen rett etter du har dusjet, bør du la skjegget tørke litt før du påfører oljen. Da absorberer skjegget oljen best mulig, og skjegget blir mykt og fuktig. I tillegg har skjeggoljene ofte en lukt som gjør at det dufter godt. Slik kan de nesten fungere som en parfyme.

Her er en kort liste på hvordan du kan påføre og bruke skjeggolje:

  • Vask skjegg og ansikt først slik at skjegget er litt fuktig, la det tørke litt hvis du er helt nydusjet og skjegget er veldig vått.
  • Ta noen få dråper skjeggolje i hånden og gni den litt i håndflaten.
  • Fordel skjeggoljen jevnt i skjegget med hendene. Bruk kam eller børste for å fordele enda bedre.

Husk at skjeggoljen ikke skal skylles ut etter at den har blitt påført slik som sjampo og balsam. Skjeggoljen skal sitte i skjegget for å kunne tilføre skjegget fuktighet, mykhet og næring.

Våre skjeggoljer

Hos Skjeggpleie kan du få tak i noen av de beste skjeggpleieproduktene som finnes på markedet, som tidligere bare ble solgt i utlandet. Skjeggpleie ble nemlig startet opp fordi vi merket at noen av de beste produktene for skjeggpleie ikke var tilgjengelige i Norge. 

Kvalitetsmerker hos oss

Hos oss finner du gode oljer fra merker som Beard Octane, Honest Amish og Grave Before Shave. Disse er alle kvalitetsmerker som tilbyr produkter som gir næring til skjegget og som har friske, maskuline lukter. 

I vårt sortiment finner du skjeggoljer for de fleste behov. Hvis du vil unne deg litt luksus, kan vi anbefale Beard Octane Liquid Gold. Den har fått navnet sitt fra Agartreet, som ofte omtales som «liquid gold». Denne skjeggoljen tilfører næring og fukt til huden under og skjegget, og har en behagelig duft av treverk, lær og frankincense. Den kommer i en 30 ml flaske som er lett å ta med seg på reise. 

En annen skjeggolje vi kan anbefale er Grave Before Shave Viking Blend Beard Oil. Denne oljen inneholder kun naturlige ingredienser og bidrar til å styrke skjegget, samtidig som det tilfører næring og gjør skjegget mykt. Oljen pleier også huden i ansiktet, og forhindrer tørr hud, kløe og flass. Denne oljen kommer også i en 30 ml flaske.

Finn din favoritt

Hvis du har lyst til å teste ut forskjellige oljer, kan vi anbefale Beard Octane Sampler Pack. Her får du seks små flasker olje med duft av: Downshift, Envy, Fabricator, Liquid Gold, Barbershop og Texas Tea. Slik kan du teste ut ulike skjeggoljer, og kanskje finner du din favoritt? 

Bruker du samme produkter i hår og skjegg?

Hos Skjeggpleie finner du også en rekke andre produkter for skjegg og bart, som for eksempel voks, såper, sjampo og balsam. 

Mange tenker kanskje at man bare kan bruke de samme produktene i skjegget som man bruker i håret, men dette kan gjøre at skjegget og huden blir tørr og irritert. Dette er fordi hodebunnen produserer flere naturlige oljer enn huden i ansiktet. 

I vårt sortiment finner du flere forskjellige typer sjampo og balsam som du kan bruke for å holde skjegget rent på en skånsom måte. Vi anbefaler for eksempel sjampo og balsam fra Beard Octane.

Disse vasker og mykgjør skjegget, samtidig som de er milde mot huden. I tillegg har de en frisk lukt av sitrus, musk og tre som faller i smak hos de fleste. 

Hvorfor pleie skjegget?

Det finnes som nevnt mange gode grunner til å bruke skjeggolje, og selvfølgelig gjelder dette også skjeggpleie generelt. Det er viktig å stelle skjegget for at det skal holde seg sunt. Ved å pleie skjegget med olje, sjampo og balsam sørger du for å gi skjegget næring. Da er det også enklere å vedlikeholde med kam og børste. 

Få et flott skjegg med Skjeggpleie

For å få et fyldig og velstelt skjegg må du smøre deg med tålmodighet og gode produkter som tar vare på skjegget. 

Hos Skjeggpleie finner du alt du trenger til skjegget på ett sted. Vi har kort leveringstid og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 500 kroner. 

Hvis du har spørsmål angående Skjeggpleie eller våre produkter, så kontakt oss i dag. Vi hjelper deg gjerne.


Kontakt oss

Norsk